Лопатата на BHP продължава да удря всичко, но не плаща

...
Лопатата на BHP продължава да удря всичко, но не плаща
Коментари Харесай

„Окончателната“ оферта на BHP не изглежда достатъчно, за да ухажва Anglo American

Лопатата на BHP продължава да удря всичко, само че не заплаща нечистотия в опитите си да купи конкурентния миньор Anglo American.

Австралийският миньор се завърна в сряда тъкмо преди крайния период на панела за усвояване в Обединеното кралство с трета и „ последна “ оферта – към този момент отхвърлена от Anglo. Увеличението от 9 %, до дялово съответствие от 0,886 акции на BHP за всяка от Anglo, беше непретенциозен. Като се има поради същата комплицирана конструкция – ​​която предлага на британските вложители част от разглеждането на договорката посредством отделянето на записаните дъщерни сдружения за платина и желязна руда в Южна Африка – не се е трансформирало доста.

Като начало, какво има поради BHP посредством „ крайното съответствие на предложение “ беше неразбираем. Текстът пристигна с записка под линия, която допуска, че BHP „ си резервира правото да усили и/или по различен метод да усъвършенства съотношението на окончателната оферта, в случай че “ пристигна по-добра оферта въпреки това или със единодушието на борда на Anglo. Ако BHP имаше п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР