ВАШИНГТОН (AP) — След няколко неочаквано високи показания за инфлация

...
ВАШИНГТОН (AP) — След няколко неочаквано високи показания за инфлация
Коментари Харесай

Протоколи от Федералния резерв: Политиците видяха по-дълъг път за намаляване на лихвените проценти

ВАШИНГТОН (AP) — След няколко ненадейно високи показания за инфлация чиновниците на Федералния запас заключиха на среща по-рано този месец, че ще отнеме повече време, в сравнение с допускаха преди инфлацията да се охлади задоволително, с цел да оправдае намаляването на техния главен лихвен %, който в този момент е на 23-годишен връх.

Протоколът от срещата на 1 май, оповестен в сряда, сподели, че длъжностните лица също са разискали дали техният главен лихвен % оказва задоволително въздействие върху стопанската система, с цел да забави в допълнение инфлацията. Много чиновници означиха, че не са сигурни какъв брой рестриктивни са лихвените политики на Фед, се споделя в протокола. Това допуска, че на политиците не е било ясно дали вършат задоволително, с цел да лимитират растежа на цените.

Високите лихвени проценти „ може да имат по-малък резултат, в сравнение с в предишното “, се споделя в протокола. Икономистите означават, че доста американски притежатели на жилища да вземем за пример са рефинансирали ипотеките си по вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР