Любителите на добрата храна във Враца имат ново любимо място,

...
Любителите на добрата храна във Враца имат ново любимо място,
Коментари Харесай

За истинските ценители! Обновеният ресторант „Антик“ във Враца е най-новият партньор на FoodboX

Любителите на положителната храна във Враца имат ново обичано място, научи организация BulNews. Това е обновеният ресторант „ Антик “, който предлага изтънчени ястия, които са същинска приятност за сетивата. А за заетите хора се грижи водачът в доставката за дома и офиса във Враца FoodboX.
Заведението отвори порти преди дни и към този момент се радва на огромен интерес. Повод за това е, че индивидът в кухнята – Венета Статкова, е добре позната на врачани. Тя има 35-годишен опит в Италия. Собственик е на вила „ Тодора “ в квартал „ Медковец “, където от години се провеждат частни събития с богато и ексцентрично меню. 
Сега обаче началник готвачът влиза в ново амплоа. В ресторант „ Антик “ се оферират кулинарни изкушения, които ще задоволят и най-капризните клиенти. 
Там ще намерите салати, паста, месни и рибни оферти, които са с гаранция за усет и качество. 
Ако нямате опция да посетите ресторант „ Антик “, а желаете да пробвате някое от техните оферти, ресторантът доставя извънредно с FoodboX. Поръчайте още през днешния ден и куриерите на компанията ще доставят ястията до входната врата на вашия дом или офис, още топли и постоянно вкусни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР