Този Общински съвет, на средата на своя мандат, показа, че

...
Този Общински съвет, на средата на своя мандат, показа, че
Коментари Харесай

На сесия днес! Д-р Павлин Янкулски напусна Общински съвет Благоевград и обяви:

Този Общински съвет, на средата на своя мандат, сподели, че е откъснат от своята естествена среда – жителите “

Общинският консултант доктор Павлин Янкулски разгласи, че напусна локалния парламент по свое лично предпочитание.

Днес той е подал заявление за преустановяване на пълномощията му като общински консултант

„ Бих желал категорично да поясния, че това не е оставка, а преустановяване на присъединяване ми в един компроментиран Общински съвет “, посочи Янкулски.

„ Този Общински съвет, на средата на своя мандат, сподели, че е откъснат от своята естествена среда – жителите “, сподели той в свое изявление пред локалния парламент.Янкулски е следващият консултант,които напуща локалния общински съвет, след зародил спор в залата на общински съвет. Днес съветниците не позволиха прегласуване на точката за заема от 17 млн. лева за парк Бачиново. Янкулски бе съперник на поемането на дълга.

На предходната сесия,че напуща ОБС разгласи и съветникът от Политическа партия ГЕРБ Красимир Роячки,който изпревари решението на съда,което го отстранява от Общински съвет поради потвърден спор на ползи. ОБС напусна и Гергана Янчева от Българска социалистическа партия също поради спор на ползи, а всеки миг още общински съветници ще бъдат принудени да изоставен ОБС с решение на съда,заради спор на ползи при гласоподаване.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР