С интерес, конкретни въпроси и подкрепа за предизборната платформа на

...
С интерес, конкретни въпроси и подкрепа за предизборната платформа на
Коментари Харесай

Христо Колев: ЛЕВИЦАТА и лично аз ще помогнем за довършване строителството на новия храм в село Долно Българчево

С интерес, съответни въпроси и поддръжка за предизборната платформа на ЛЕВИЦАТА поданици на село Долно Българчево, община Благоевград, посрещнаха Христо Колев и Борис Джарков - претенденти на обединението за народни представители. „ С кмета на селото Елена Стойчева организирахме изчерпателен и потребен диалог. Поех ангажимент ЛЕВИЦАТА и персонално аз да помогнем за дотъкмяване строителството на новия храм „ Свети Димитър “, заяви Христо Колев, лидер на лисата на ЛЕВИЦАТА в Първи МИР – Благоевград и изрази своето задоволство от откровения диалог с хората, от цялостното съвпадане на техните позиции по локални и национални въпроси с отстояваните от ЛЕВИЦАТА политики. „ Радвам се, че говорихме на един език с тези приятни, хубави, откровени, осведомени, същински българи, каквито са жителите на село Долно Българчево. Имах опция да им кажа, че си изкарвам хляба с работа отвън политиката и че се занимавам с политика, тъй като желая да я има България, българите да живеем по-добре.

Елена Стойчева съобщи, че като кмет е подготвена да посрещне претенденти за народни представители, без значение от коя политическа партия или коалиция са, с цел да могат жителите на селото персонално да ги видят и чуят, да се ориентират в техните проекти за ръководството на страната и развиването на региона. Тя изрази своето почитание към водачите на ЛЕВИЦАТА на национално и локално равнище. Пожела да има повече хора като Костадин Паскалев, който постоянно оказва помощ, без значение дали е във властта или отвън нея. „ Първият и втрият стадий при създаване на водопровода и половината от канализацията в селото станаха с помощта на поддръжката на Костадин Паскалев. Но за довършването им чакаме от 14 години до ден сегашен да бъдат отпуснати средства. А Борис Джарков, като общински консултант преди години, е основателят за решението на Общинския съвет кметствата да имат обезпечена сума пари от бюджета за осъществяване на празника на всяко село. Помним и сме признателни за положителното “, особено означи кметът Елена Стойчева. Подкрепиха я жителите на селото, участващи в срещата, които не скриха умората от дългите години на прехода и насъбраните проблеми, за които все не се намират решения. Откровено обявиха, че към този момент не имат вяра на досегашните ръководещи и че желаят младежи в политиката, само че образовани, можещи, потвърдили се професионално, честни, не обременени и не корумпирани – такива, каквито виждат в листата на ЛЕВИЦАТА.

Хората с паника приказваха за мира, отношението към Русия и терзанието, че сме на прага на войната, че в този момент ръководещите ще вкарат България във война. Категорично поддържат развиването на нуклеарната енергетика, да има бъдеще за 7 и 8 блок на АЕЦ “ Козлодуй “, да се построи АЕЦ „ Белене “. Искат да се спре обезлюдяването на дребните обитаеми места и селата; да има добра инфраструктура и пътища; всяко обитаемо място да е водоснабдено, тъй като Долно Българчево всяко лято е на воден режим и не е обикновено в 21 век да се страда за вода. Настояват да се оказва помощ на младежите на селото да развиват земеделие, отглеждане на животни, други бизнеси, както и да бъде прекъсната несправедливата процедура единствено 5% от едрите селскостопанските производители да получават целия запас от евро фондовете и нищо да не доближава до елементарния производител. „ Такива срещи са „ социология очи в очи “. И тази в село Долно Българчево за следващ път потвърди, че ЛЕВИЦАТА схваща хората, знае проблемите, има решенията и е подготвена да ги осъществя “, показа Борис Джарков.

Защото ЛЕВИЦАТА е за мир и срещу по нататъшно замесване на България във войната; за развиване на българската енергетика и строителство на нови нуклеарни мощности; за налични обучение, опазване на здравето и качествена храна; против неравенствата; за подкрепяне на дребния и междинен бизнес; за почтено обезщетен труд и прогресивно подоходно облагане; за заслужено правораздаване.

Гласувайте!

ЛЕВИЦАТА! №19

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР