В най-светлия и вдъхновяващ български празник 24 май – Ден

...
В най-светлия и вдъхновяващ български празник 24 май – Ден
Коментари Харесай

ПП-ДБ подаряваха книги на 24 май в Благоевград: Да си умен и грамотен е модерно

В най-светлия и въодушевяващ български празник 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, претендентите за народни представители от листата на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ изненадаха прелестно жителите на Благоевград, Сандански, Гоце Делчев, Петрич. Хората получиха подарък – книга. Инициативата в Благоевград способства в допълнение за празничното въодушевление в Благоевград Гражданите избираха какво томче да отнесат в дома си точно на празника – всред типичен международни писатели и български създатели.

„ Целта на акцията е да покажем, че да си интелигентен и образован е съвременно. Днес е ден на просветителския и градивен ентусиазъм на българската нематериалност “, разяснява лидерът на листата на ПП-ДБ в Благоевград Андрей Цеков, министър на районното развиване и благоустройството в кабинета „ Денков “. Той дружно с претендентите на народни представители на обединението на Промяната Димитрина Хаджиева – Недина, Ваня Кромбоа, Янко Христов, Николай Божков, Атанаска Ковачева и Дейвид Давидков се включиха в пъстрите тържества в Благоевград по случай 24 май и празника на града. Те сервираха цветя пред паметника на Св. св. Кирил и Методий пред постройката на Хуманитарната гимназия и се включиха в обичайното шествие по улиците на града.

„ Благодарим на прелестните учители, които имаме. Нека заразяват с ентусиазъм и обич към знанието децата ни “, съобщи Димитрина Хаджиева – Недина.

В празненствата за 24 май в общините в област Благоевград се включиха всички претенденти от листата на ПП-ДБ.

Масите с безвъзмездни книги в центъра на Сандански, Гоце Делчев и Петрич също провокираха голям интерес измежду жителите, които сами избираха с кое произведение да си тръгнат.

За нас е значимо дейностите ни да оказват помощ на всеки един жител. Затова се преборихме за безвъзмездни детски градини, за безвъзмездни учебници за учениците, направихме първи стъпки за растеж на приходите, разясниха претендентите на народни представители на ПП-ДБ.

„ Нека, уповавайки се на предишното, сами да стартираме да пишем бъдещето си, по-добри, по-грамотни и по-добре живеещи “, съобщи и Марио Граченов, регионален координатор на ПП-Благоевград.

ПП-ДБ се явява на идните избори с бюлетина с№14.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР