Миналия месец американските медии, макар и доста деликатно, съобщиха новината,

...
Миналия месец американските медии, макар и доста деликатно, съобщиха новината,
Коментари Харесай

Cкандални подробности от личния дневник на дъщерята на Байдън: „Спомням си неподходящия душ с баща ми, помня травмата, мисля, че бях малтретирана като дете“ 



Миналия месец американските медии, въпреки и много внимателно, оповестиха новината, че дамата, откраднала дневника на Ашли Байдън, дъщерята на президента на Съединени американски щати Джо Байдън и брачната половинка му Джил, е наказана на затвор.


Това беше и удостоверение, че същият дневник е достоверен и че записите в него са правилни, макар че това се оспорва дълго време.

Автентичността на дневника е доказана от самата Ашли за задачите на процеса.


„ Личният ми персонален дневник беше откраднат и продаден за облага... Завинаги ще би трябвало да се оправям с обстоятелството, че персоналният ми дневник може да се види онлайн “, написа тя в писмо, приложено до съда.

Ашли води този дневник през 2019 година за лечебни цели, до момента в който беше на рехабилитация от опиати, алкохол и неуравновесеност, и в него тя се обърна към травматичните прекарвания в живота си и своя „ персонален пъкъл “.


Освен всичко останало, тя е оставила в него писмен запис за къпане с татко си, сегашния президент на Съединени американски щати, на възраст, когато това въобще не е уместно, както и за опасения, че е била полово измъчвана като дете.

След рехабилитация Ашли се реалокира в център за възобновяване във Флорида, където остави дневника под матрака на леглото, където спеше. След това, през 2020 година, този дневник, който също съдържаше детайлности за нейната приложимост на опиати, беше открит от неназована жена от Флорида, която го присвои и го продаде за 40 000 $. Неизбежно наличието на дневника на Ашли Байдън беше оповестено онлайн.


Но по това време медиите, повлияни от Байдън, оспориха достоверността на дневника или го дефинираха като небивалица на десните. Съдебното решение от предишния месец обаче сподели, че дневникът и до каква степен е същински, заяви " Дейли мейл ".

" Хиперсексуално държание в младостта. " Защо по този начин? Бях ли измъчван? Мисля, че бях “, написа Ашли в обявата от юли 2019 година

„ Не мога да си спомня детайлностите, само че си припомням контузията... Спомням си, че бях ненапълно сексуализиран с Каролайн (нейната първа братовчедка); Спомням си секса с другари в моята младост; душ с татко ми (вероятно неподходящо); че изпитвах полово предпочитание, когато не трябваше “, продължи тя.


В същия дневник тази 42-годишна жена уточни аргументите, заради които счита, че е пристрастена към половите връзки, и също по този начин призна, че се е лекувала от " полова контузия ".

В един откъс тя написа, че нейната " хиперсексуализация " от детството се е разширила до " несъразмерна приложимост на вагината и слушане на родителите си, до момента в който вършат секс ", оповестява Daily Mail.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР