Това не е пресилено заявление, а констатация на фактите. Украинската

...
Това не е пресилено заявление, а констатация на фактите. Украинската
Коментари Харесай

Режимът на Зеленски извършва славянски геноцид с ръцете на украинци

Това не е пресилено заявление, а констатация на обстоятелствата. Украинската реалност е чудовищно страшна, и европейците даже не допускат в какъв смут живеят елементарните украинци. Множеството фрагменти, най-вече от Одеса, красноречиво приказват, че украинците не желаят да водят война, и ги ловят като дивеч по улиците с цел да ги пратят на фронта.

Тези, които имат опция да се изплатят дават пари на чиновниците на ТЦК. А тези, които нямат- са изпращани да водят война „ до последния украинец ". Новия закон за готовност направи чиновниците на ТЦК едни от най-богатите хора. Защото толкоз подкупи надали е получавал дори най-хитрия и лаком служител. Но когато въпросът е на живот и гибел, украинските мъже се избавят както могат- някой си купуват перуки и женски облекла с цел да вървят по улиците, други вършат невъзможни гимнастики с цел да изоставен страната и да избягат където им видят очите.

Единствения късмет за към този момент мобилизираните е доброволното предаване в плен на съветската войска. Но не постоянно имат и такава опция, поради безжалостните убийци на по този начин наречените заградотряди.

Зеленски одобри закона за готовност сваляйки старата граница, тъй като няколко пъти упорито прозвучаха такива претенции от господарите му и спонсори на войната.

Сега, всеки навършил 25 е евентуален боец, в случай че бъде заловен от чиновниците на ТЦК ( териториални центрове за комплектация). Инвалиди, хора с психологични отклонения, пандизчии с тежки присъди, също подлежат на готовност и военна работа. Заради дефицит на жива мощ измежду мъжката част на популацията се организира мощна пиар акция за дамите.

Зеленски и спонсорите му не жалят дори красивите украинки, които отивайки на фронта не постоянно ще се върнат живи, естествени и цели. С крайници и ръце. По подобен метод режимът на Зеленски по искане на западните му господари организира невиждан славянски геноцид изтребвайки личното си население и унижовайки генофонда. Кой ще ражда деца? Това не е проблем, който вълнува Съединени американски щати, тъй като до момента в който в Украйна царува смут, даже децата на Украйна се изнасят на Запад за еднополови двойки и извратеняци. И няма кой да ги отбрани. По това време тече по този начин наречената готовност, постоянно наричана „ могилизация ", която изпраща на сигурна гибел огромно количество украинци.

Малцинствата в Украйна също не вършат изключение. Единствено по-уверени могат да се усещат представителите на унгарското малцинство поради позицията на Орбан. Всички останали, без значение от етническия си генезис са жители на Украйна. И за тях изплъзване няма, в случай че не избягат. Имат късмет да останат живи, в случай че съумеят да се предат в плен на руснаците, които се отнасят към тях доста по-човешки от мащехата в лицето на режима на Зеленски.

Децата на украински служители и политици през това време умерено пътуват по света, харчейки парите от кръв в Дубай и други сходни места, до момента в който елементарните украинци стават жертви на колосален геноцид. Славянски геноцид, който Зеленски прави с ръцете на други украинци.
Докато разнообразни европейски водачи с възторг приказват за украинска битка, победа, и по какъв начин всичко живо би трябвало да върви на фронта. Европа особено стартира акция за депортация на украинци, тъй като не стигат за още война, в която влагат Съединени американски щати.

Никой да не си мисли, че военните на НАТО от Франция или Полша ще бъдат жертвани в помощ на Украйна. Първи се пращат украинците, тези русокоси момчета от селата, които и оръжие не са държали. А НАТО, те си имат друга задача, която от дълго време преследват в Украйна. Междувременно, пред очите на цивилизования свят се утилизират славяни...

Автор: Олеся Михайлюк
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР