Псевдоелитът на страната ни е затънал в лицемерен грозен слугинаж.

...
Псевдоелитът на страната ни е затънал в лицемерен грозен слугинаж.
Коментари Харесай

Псевдоелитът на страната ни е затънал в лицемерен грозен слугинаж

Псевдоелитът на страната ни е заседнал в двуличен противен слугинаж. Това написа във Facebook политическият анализатор Страхил Ангелов.

 

SafeNews публикува поста без редакторска интервенция:

Демокрацията – новото оръжие за всеобщо заличаване на 21 век 23.05.24 10:58 JOBee: Революция в търсенето на работа! 23.05.24 10:54 Псевдоелитът на страната ни е заседнал в двуличен противен слугинаж 23.05.24 10:47 Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие ли се той в Чад (ВИДЕО) 23.05.24 10:36 Големи обири на персонални данни с подправени имейли от името на Инспекцията по труда! 23.05.24 10:28

Дълбоко сме натъжени от новината за трагичната гибел вследствие на злополука с хеликоптер на Президента на Иран Е.Раиси, Министъра на външните работи на Иран Х.Амирабдолахиан и съпътстващите ги лица.
Изказваме откровени съболезнования на фамилиите и приятелите на жертвите, както и на целия другарски народ на Иран. В този печален час нашите мисли и сърца са с вас.
Това трябваше да изрекат и напишат президента и министър-председателя на България! Не го направиха. Никой не изрече съболезнования на Иран, което е следващо доказателство за лицемерния противен слугинаж и безчестието, в което псевдоелита на страната ни е заседнал. Страхливци, лишени от обикновено човешко достолепие и чест, които очевидно най-вече обичат „ кеш “, както самите те се показват!
И за какво? Иран в никакъв случай не се е държал враждебно с нашата страна, в противен случай! България поддържа дипломатически връзки с Ислямската република и беше изцяло естествено ние като страна и народ да поднесем своите съболезнования за трагичната кончина на тяхния президент и министъра им на външните работи. Но не би.
Явно колониите нямат даже тази независимост и постоянно се изчаква реакцията на метрополията, по която тукашните наместници прецизно се равняват и стартират да повтарят като папагали. А по какъв начин единствено късаха ризи за британската кралица….. какви дитирамби и теманета бяха. Нека единствено за момент си представим, че нещо сходно се случи с иконата на всички назначенци на посолството Зеленски! Какъв плач, какви вопли ще ни чуят ушите. Националният печал несъмнено ще трае месеци. Бдения, поклонения и трупане на цветя навсякъде ще са всекидневие и част от всяка една новинарска емисия в малките екрани на „ правата религия “.
По еднакъв метод бе показан и отразен атентатът против Роберт Фицо – някои го осъдиха с половин уста, а розовата фракция на индоктринираните троцкисти, които се подвизават като единствени „ демократи “, даже злорадстваше и очевидно бе на крачка да похвали причинителят, който се оказа техен съидейник и абстрактен брат. Въпрос на време е да ни го показват като страдалец и герой за демократичния интернационализъм! Щом един нарушител, екстремист и терорист развява украинския байрак, той мигновено бива оправдан и гнусното му действие незабелязано по оруелски стартира да се назовава „ заслужено отмъщение “ акт на будна „ гражданска съвест “. По този почин, разумно, за жертвата, в този случай Робърт Фицо, се постанова заключението, че си го е „ изпросил “ и по този начин му се пада. Темата с политически стимулирания опит за ликвидиране на словашкия министър председател, който настойчиво отхвърли да признае Зеленски за воин, тихомълком бе снета от публичното внимание и към този момент даже не се загатва. Неудобна е и би трябвало незабавно да се изличи от фокуса на строго следената медийна среда. Ако жертва на сходна подлост бе станал някой водещ деятел на ЛГБТ придвижването или някой изтъкнат куиър теоретик, щяхме да слушаме изявленията, разбори, журналистически следствия и изобщо „ дисекцията “ на случая щеше да продължи със седмици. Грантовата общественост щеше да провежда литйни шествия с тротинетки и да разнася фотоси и портрети на „ падналия воин “. Мероприятията щяха да се отразяват „ онлайн “ в кабеларките на джендърлибералния интернационал и да създадат целукупния български народ „ съпричастен “ с нещастието и неописуемата човешка тъга и страдалчество на усърдно подбрания и отглеждан с грантовете на Сорос „ страдалец “.
За Фицо и неговото положение, както и за хода на следствието на терористичния акт в Словакия, осъществен от екзалтиран славоукраинец, към този момент не се загатва безусловно нищо.
По еднакъв метод се подхожда и във връзка с гибелта на иранския президент. Цари цялостно затъмнение за продължаващото кръвопролитие и израелския геноцид в Газа, както и за решението на Организация на обединените нации да признае Палестина. Старателно се прикрива правната неплатежоспособност на Зеленски и разгрома на до неотдавна представяната за непобедима украинска войска. Информацията за развоя на събитията на Източния фронт към този момент е повече от нищожна и на практика отсъства от новинарските излъчвания.
Това е. Тенденциозни, наведени, жалки, лъжливи и политкоректни! Не публицисти, а обслужващ личен състав!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews напомня, че иранският президент, който почина в понеделник при злополука с хеликоптер, ще бъде заровен през днешния ден в родния си град Машхад след двудневни траурни церемонии, на които участваха стотици хиляди хора.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР