Черният пиар работи мазно и перфектно. Особено в България, където

...
Черният пиар работи мазно и перфектно. Особено в България, където
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Черният пиар работи мазно и перфектно. Особено в България

Черният пиар работи мазно и съвършено. Особено в България, където народът доста му се желае на Вуте да му е зле и злорадо разисква всеки. Това написа във Фейсбук адвокат Елена Гунчева-Гривова.

 

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция:

Елена Гунчева: Черният пиар работи мазно и съвършено. Особено в България 23.05.24 09:07 Граничните служители на реда стават катаджии – ще връчват санкции и фишове 23.05.24 08:58 Протести блокират придвижването в София, СОС с изключително съвещание 23.05.24 08:40 В Северна Македония вървят настойчиво по антиевропейския път – и бъдещият министър председател назова страната единствено “Македония ” 23.05.24 08:18 Българският вандализъм стигна до Париж: Българи нашариха с антисемитски графити мемориала на Холокоста 23.05.24 07:53

Във връзка с предходната ми обява ще прибавя нещо: когато властта е застрашена, никакъв морал, закони, честност и образование не могат да спрат тези, които имат интерес истината да не се знае, да омаскарят всеки, който ги заплашва. Последните 34 години това е главен инструмент. Освен, несъмнено, заканите, а в някои случаи даже „ случаите “. Имаше хора, които се бориха, и които „ ненадейно “ претърпяха ПТП-та, „ ненадейно “ ги пребиха като кучета и им счупиха краката, заплашваха децата, изхвърляха от работа.
Черният пиар работи мазно и съвършено. Особено в България, където народът доста му се желае на Вуте да му е зле и злорадо разисква всеки. Да напомня, че тъкмо хората, за които се борих толкоз години и за които се пробвах да направя нещо в Народното събрание, бяха от първите, които започнаха да ме плюят, повярвали на гнусния черен пиар на тези, които не желаеха да се разбере какви долни предатели на народа си са.
Прокуратурата пази ръководещите. Невинните са отговорни. Виновните – почтени. Има ли един ръководещ апаш в пандиза? Не. Гледат ни и ни се хилят мазно от тв приемника. А хората, които се борят против тях, постоянно са със унищожени кариери, известност и фамилии. Подлагани на инспекция, клеветени безнаказано.
Живеем в страната на мафията. В която прокуратурата и медиите в огромната си част са благосъстоятелност на същата тази мафия. Независими публицисти и медии съвсем няма. Справедливост – няма.
Добре пристигнали в страната на мафията. Да, не можете да се борите с нея. Но можете най-малко да подкрепите тези, които го вършат!
Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР