„Това, което прави впечатление, е професионалността на изпълнението на убийството,

...
„Това, което прави впечатление, е професионалността на изпълнението на убийството,
Коментари Харесай

Тихомир Безлов за убийството в София: Прави впечатление професионалното изпълнение

„ Това, което прави усещане, е професионалността на осъществяването на убийството, има в това число и надзорен изстрел. Не можем да приказваме за битово закононарушение “, съобщи пред бТВ Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията в коментар за показния разстрел на някогашен служител на реда в София денем.

„ Убитият през днешния ден е човек от системата на Министерство на вътрешните работи, въпреки и някогашен, човек от подземния свят. Той има много цветиста биография – за първи път се появява 2008 година Покрай някогашния заместник- шеф на ГДБОП Иван Иванов му се появи името като човек, който се смяташе, че от него изтича информация към подземния свят. Тогава да напомня, че вътрешният министър Румен Петков подаде оставка, както и основният секретар “, добави Безлов.

Той напомни, че убитият печели дело по-късно и се връща в Министерство на вътрешните работи, като стартира да работи във Второ районно ръководство на София.

„ След серия следствия съмнение към него, бил заставен да напусне Министерство на вътрешните работи, бил уволнен на процедура, и от 2016 година не е в системата “, уточни още Безлов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР