Искрено се надявам да има правителство, да се даде всичко

...
Искрено се надявам да има правителство, да се даде всичко
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Омръзна ни на всички 4 г. да сме потънали в липсата на елемнатерн план

Искрено се надявам да има държавно управление, да се даде всичко от виновните политически фактори в тази страна, с цел да може това, което хората чакат да се случи. Прави чест, че методът е необятен, който включва всеки, който желае да способства по някакъв метод. Това съобщи някогашният президент Росен Плевнелиев по Нова тв. Той предвижда " два оставащи рационални варината ". 
Прочетете още
Ако не можем да убедим евроскиптиците, би трябвало да се обединим евроатлантиците. В България не даваме решения. Кирил Петков и Христо Иванова не са част от това решение. Ако България не образува в този момент държавно управление, целият този евроатлантически проект се е провалил и на власт идват популистите. Според мен има два оставащи рационални разновидността. Единият е програмно държавно управление на ГЕРБ с мандата на ГЕРБ с необятна плаваща поддръжка от този, който я даде. Ако Движение за права и свободи или Има Такъв Народ дадат тази поддръжка, тя би трябвало да се одобри. Ако Българска социалистическа партия или даже ПП-ДБ решат да поддържат по някакъв метод - отново би трябвало да се одобри, изясни Плевнелиев.

Вторият вид съгласно него е държавно управление на малцинството. Ако бях на мястото на Бойко Борисов, щях да се замисля и за това. Омръзна ни на всички към този момент 4 година да сме потънали в неналичието на елемнатерн проект. Правителство на малцинството даже с министър председател Бойко Борисов, той знае по какъв начин, аз нямам срещу, добави Росен Плевнелиев.

Той предвижда, че България ще бъде сполетена от същото, което се случи в прилежаща Гърция преди 10 година -тежка рецесия и политическо опълчване. Освен това на всички места в българската политическа система имало популизъм. Не мечтаем, нямаме проект за бъдещето. Мисли се само на кого ще подлея вода, сподели още той. 

Не се опълчвам на правото на Движение за права и свободи да слагат, който си желаят за лице. Но в този момент е лице, което е обвързвано със случая " Магнитски ". Ако Движение за права и свободи поддържа мандата на ГЕРБ би трябвало да имат представители. Сега се взема решение ориста и на Движение за права и свободи, изясни още Плевнелиев. И се обърна с зов към Кирил Петков и Христо Иванов: Съзнавате ли, че вие давате нашата страна, институцията, нежната ни народна власт на тепсия на популисти? 

" Бих се радвал ПП-ДБ да се разцепи, постоянно съм бил съперник на тази сглобка. В политиката 1+1 в никакъв случай не е 2, то може да е повече, може да е по-малко. Ето видяхме, че е по-малко. Ако бяха останали обособени партии щеше да им донесе повече. Ако Политическа партия слязоха надолу, поради всичко, което счупиха, то Демократична България щяха да са нагоре, само че тъй като са дружно не се случи ", сподели той. 

Плевнелиев изясни, че не става въпрос дали " някой извън ще ни каже какво да вършим, а дали ние желаеме да се интегрираме с него. Ако се интегрираме със Запада, това значи приходи. "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР