Това е заглавието на уникална биографична книга за футболната легенда

...
Това е заглавието на уникална биографична книга за футболната легенда
Коментари Харесай

Гунди, какъвто не го познавате!

Това е заглавието на неповторима биографична книга за футболната легенда на " Левски " и България Георги Аспарухов.
" Гунди щеше да навърши 75 години на 4 май 2018 година, в случай че Бог не го бе прибрал толкоз рано в небесния тим на звездите - пишат създателите. - Годишнината от неговото рождение е мотивът в тази книга да бъдат събрани 28 истории за огромния нападател. "
Точно колкото са годините, които Аспарухов бе на този свят.
Внимателно са подбрани 28 неповторими авторски фотоси на огромния занаятчия в спортната снимка Петър Спасов, предоставени персонално от него за изданието.
Историите, които ще прочетете, са събрани от създателите Елица Младенова, Георги Иванов, Добромир Добрев и Кристиан Иванов през техния журналистически път. Лични срещи с най-близките хора на Аспарухов ще го разкрият пред вас в светлина, в каквато не сте го виждали. Ще прочетете прочувствен увод от дамата до него - Лита, написан особено за юбилейното издание. Книгата ще има две публични министър председатели навръх 4 май, деня, в който се навършват 75 години от рождението на евентуално най-обичания роден футболист.
 Изданието ще бъде показано в залата за конференции на стадион " Георги Аспарухов " в 16,30 ч., малко преди срещата сред " Левски " и " Ботев ", отдадена на Гунди. От 16,00 ч. на юбилеен концерт в Музикалния спектакъл, проведен от фенклуба на Гунди, ще се състои другата премиера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР