Тото от СкандаУ направи доста изненадващо признание, което въпреки положителния

...
Тото от СкандаУ направи доста изненадващо признание, което въпреки положителния
Коментари Харесай

Тото озадачи феновете си с това признание

Тото от " СкандаУ " направи много изненадващо самопризнание, което макар позитивния смисъл, накара огромна част от почитателите на рапъра да останат озадачени.

Изпълнителят показа, че е изпратил една страхотна за него година, в която е постигнал триумфи, които не е очаквал, че ще има, само че това, което добави след това, смрази почитателите му.

" Изпратих една страхотна година, реализирах триумфи, които не чаках, че ще имам... Годината беше хубава, с помощта на екипа, с който работя и хората към мен. Никога не съм самичък. Случиха ми се хубави неща - каналът ми за видео наличие, другарството ми с Димитър Марианов, с който направихме и ария. Получих и няколко оценки. Хареса ми да бъда в ролята на водещ на подкаст и да беседвам с хора, които съм мечтал да срещна. Не съм имал посетител, с който не съм желал да беседвам. Всички тези хора, мечтаех да ги срещна онлайн. Удовлетворен съм от постигнатото до тук. Дори и в този момент да спра да върша музика, ще съм щастлив”, показа Йонислав Йотов-Тото в ефира на Нова ТВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР