Тодор Давидов - Гринго, известен като гаджето на фолкпевицата Софи

...
Тодор Давидов - Гринго, известен като гаджето на фолкпевицата Софи
Коментари Харесай

Гринго остава в ареста, Софи учудена

Тодор Давидов - Гринго, прочут като гаджето на фолкпевицата Софи Маринова, остава в ареста, откакто съдът удължи мярката му „ задържане под стража “.

Той буйства откакто чу решението на Районния съд в Айтос и съобщи, че го изнудват. След което предложи на Софи да се маха от този град. Тя пък остана учудена от решението на съдиите и съобщи, че и убийците не ги държат толкоз затворени.

Давидов е упрекнат, че е изнудвал предприемач от Айтос за 50 000 лева, оповестиха от Апелативната прокуратура в Бургас.

Гринго даже наел различен човек – 27-годишният Стефан Сливков от Сандански, който отправил закани за ликвидиране към рекетирания айтозлия с букви А.А.

Разследването е открило, че изнудването е осъществено сред 19 и 22 септември. Тодор Давидов е упрекнат като подстрекател и помощник, а Стефан като причинител.

Гринго давал съответни препоръки на Стефан по какъв начин да постъпи при среща с изнудвания предприемач, какво да му приказва и по какъв начин да се държи. Осигурил му мобилен уред и SIM карти, намерил му и квартира в Айтос.

Според осведомени А.А. е заплашван, че ще бъде ликвидирано цялото му семейство, в случай че не извърши настояванията на бандитите.

32-годишният любим на Софка бе задържан в дома на баба си в ромската махала на Айтос през нощта против 23 септември. С него по това време била и фолк певицата.

По време на делото пък Гринго изиска Софи Маринова да го съставлява в съда, само че отхвърлиха да изпълнят молбата му. Той е наел един от най-хубавите и уважавани юристи в Бургас – Красимир Кацарски.

„ Невинен съм. Умолявам съда да си платя гаранцията, с цел да мога да продължа с уговорките си “, съобщи Гринго в правосъдната зала.

„ Цяла България и Европа знае, че сме артисти и работим дружно. Имаме контракти за задължения. Живеем по целия свят. А на 18-ти септември ме оперираха в УМБАЛ „ Дева Мария “ в Бургас, Тодор от самото начало ми беше компаньон в болничното заведение “, сподели певицата.

С Гринго мечтаели за бебе и интервенцията в УМБАЛ Дева Мария била точно поради това.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР