Димитър Евтимов, който изведе ЦСКА с капитанската лента в гостуването

...
Димитър Евтимов, който изведе ЦСКА с капитанската лента в гостуването
Коментари Харесай

Евтимов разясни на какво се дължи сривът в ЦСКА

Димитър Евтимов, който изведе ЦСКА с капитанската лента в гостуването на Локомотив (Пловдив), разяснява пред медиите аргументите за следващото проваляне на " армейците ". Отборът остана на третото място, на цели 8 точки след Черно море и единствено с три пред Левски. В петък ЦСКА ще играе бараж за присъединяване в Лига на конференциите.

" За тази среща единственото положително, което мога да кажа, е дебютът на тези млади момчета. Влезнаха и се включиха в мача с хъс и сила, което оказа помощ на тима. Другите неща ще ги проучваме другата седмица. Буквално ни вкараха от съблекалнята, не е жестоко казано. За следващ мач. Липсва централизация, колкото и да приказваме в съблекалнята, колкото и да се стараем да не се случва, то се случва. Това ни коства много точки и по тази причина сме в това състояние, в което сме. Всички момчета в тима влагат 100%. Казахме си, че този мач е значим - играеш освен за емблемата, а и за името откъм гърба. За страдание в последните няколко мача тимът не играе както се изисква от ЦСКА.

Извинявам се на цялата алена общественост, че тимът не демонстрира това лице, което трябваше да покаже този сезон. В петък би трябвало да променим това нещо. Ще отнеме малко време да се пригодим към смяната в клуба, всички виждат смяната. Ако ЦСКА не играе в Европа, това е един ужасяващ сезон за тима. Третото място не приляга на ЦСКА.

Надявам се другия сезон да се промени този чип, който околните години може би го имаше. Надявам се, че футболистите ще осъзнаят за кой тим играят и ЦСКА ще се върне там, където му е мястото. Няма вид ЦСКА да не играе в Европа. Ако не играеш в Европа, започваш с неприятен сезон. Да, може би би трябвало някакъв рестарт, само че това не би трябвало да е за сметка на Европа. Разбирам разочарованието на почитателите, не търпя ракетите и бомбичките, само че разбирам почитателите. Сигурен съм, че петък ще победим, няма значение с кой играем ", съобщи Димитър Евтимов в Пловдив.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР