Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма на

...
Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма на
Коментари Харесай

Не благодари на бг режисьора си К. Божанов индийската му актриса с награда в Кан

Изпълнителката на едната от двете основни функции във кино лентата на българския режисьор Константин Божанов The Shameless (на снимката) не благодари на режисьора и измъчен дълги години основаването на кино лентата и дал й късмет, до момента в който получаваше премията за най-хубава актриса на второ по значимост селекция Осолен взор в Кан. Това стана пред очите на 19 минути.

Хиндустан Таймс дори приписа на своята страна кино лентата и от началото до край по този начин и не загатна българския му основател, което е дълбока неправда при всички спънки, основани точно на субконтинента за реализирането на продукцията.

Черната непризнателност е още по-неприятна, като се има поради, че Анасуя Сенгупта изброи от сцената и особено благодари на продуцентите на кино лентата. Повече за него ще четете в идващите дни в специфичното ни изявление с неговия основател, родом от Разлог.

Мъжката премия отиде при Абу Сангаре, който играе себе си в необикновено разтърсващия филм Историята на Сюлейман за невидимите хора в Париж и въобще, с които сме заобиколени, като журито, управлявано от известния режисьор Савие Долан даде и своя приз на Борис Ложкин, който е основател на лентата.

За разлика от журито на първата селекция, в Особен взор огромната премия отиде също справедливо на китайски адрес за кино лентата Черното куче, чиито създатели се появиха с прелестна хрътка на сцената и обясниха, че същински животни вземат участие в продукцията, която наподобява като компютърна анимация, а е същинска и провокираха гърмеж от аплодисменти в зала Дебюси на фестивалния замък.

Борис Ангелов

Спецпратеник на 19`, Кан

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР