ОвенИскате или не, днес ще трябва да се съобразите с

...
ОвенИскате или не, днес ще трябва да се съобразите с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27.05.2024 г.

Овен

Искате или не, през днешния ден ще би трябвало да се съобразите с йерархията. Това може да е малко мъчно за свободолюбивата Ви натура и огромно предизвикателство за потребността Ви от правдивост и казване на истината. И въпреки всичко, в случай че желаете да вървите напред, първо ще би трябвало да отдадете нужното почитание на разпоредбите и реда.

Телец

Денят ще стартира много обнадеждаващо с доста хрумвания и грандиозни проекти. С течение на времето ще разберете и какъв брой доста работа има да се свърши, тъй че запретвайте ръкави и действайте самоуверено.

Близнаци

Опитайте да се ободрите посредством физическа интензивност. Днес ще ви е изключително прелестно да се занимавате с деца. А най-добре е да отидете на празненство.

Рак

Дори да не желаете, би трябвало да действате. Прекалено чувствителни го раздавате през днешния ден, а това несъмнено не въздейства добре на прочувственото ви положение.

Лъв

Ще преливате многоликите сили на деня от една посока в друга, от единия ръкав в другия като истински илюзионисти. Важното най-после е да имате действителен резултат, а не измамлив.

Дева

Честолюбиви и неизмеримо дейни ще сте през днешния ден. На моменти импулсивни, само че пък толкоз благи и вдъхновяващи, че всеки ще желае да се допре до Вас, да вземе частичка от вашата сила.

Везни

Само тъй като през днешния ден ще изглеждате умерено, не значи, че няма нещо надълбоко във Вас, което желае да бъде показано. Следобед ще съумеете да изявите пред света вътрешната си мощ.

Скорпион

Днес мозъкът Ви ще е схватлив и находчив, със забележителна дарба да детайлизира нещата. Важното е това да не Ви блокира и да не Ви направи излишно сдържани и педантични.

Стрелец

Можете да деянията напълно организационните си умения. Ще имате мотив да помислите за метода, по който употребявате средствата си.

Козирог

Денят е добър за метафизичен диалози, само че гледайте да не се отнесете прекомерно надалеч от действителността. Малко повече деловитост не е непотребна.

Водолей

Особено паметливи и ученолюбиви ще сте през днешния ден. Отхвърляйки разкоша и всевъзможни други неща, които смятате за излишество, през днешния ден ще вършиме всичко просто, семпло и практично. С право близките считат, че сте малко странни, занимателно странни.

Риби

Не единствено ще сте очарователни, само че и извънредно съобразителни. Вярвайте повече в себе си, действайте без да се колебаете доста.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР