Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при посредствения

...
Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при посредствения
Коментари Харесай

Палма за метресата на руски олигарх, актриса №1 в Кан е Селена Гомес

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при посредствения филм за продажница, която става дамата до съветски олигарх - ах, какъв брой ненадейно и непознато и в България, наименуван Анора. Първият индийски филм от 30 година, показан на фестивала Всичко, което си представяме като светлина, разказващ баналната история на 2 медицински сестри в Бомбай, е поклон към новата киносила, която се завръща на Кроазет.

Поне премията на журито отиде при любимеца на медиите и на рецензията - Емилия Перес, прелестен неомюзикъл за сбъдната фантазията на мафиотски необут да стане жена, като и наградата за актриса в Кан беше поделен сред изпълнителките на главните функции в него, отпред с феноменалната Зои Салдана и Селена Гомес плюс Адриана Пас и Карла София Гаскон.

При мъжете артисти за най-хубав на феста беше избран Джеси Племънс - изигралният няколко функции във кино лентата от 3 новели Видове вежливост на Йоргос Лантимос - друга от продукциите, считани за любимци за палмата.

Най-добрият сюжет е на Субстанцията - вариацията на тематика Дориан Грей с дебютиралата на Кроазет на 61 и половина години Деми Мур в основната роля, за която към този момент писахме.

Борис Ангелов

Спецпратеник на 19`, Кан

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР