TikTok Манекенка от Ню Йорк разкри ужасната истина за модния бизнес

...
TikTok
Манекенка от Ню Йорк разкри ужасната истина за модния бизнес
Коментари Харесай

Манекенка разкри жестоката истина за модния бизнес

 TikTok Манекенка от Ню Йорк разкри ужасната истина за стилния бизнес и провокира неразбиране измежду клиентите. Съответното видео се появи в акаунта й в TikTok, оповестява БЛИЦ.

На фрагментите, оповестени в мрежата, 22-годишната Анна Гант описа история, която й се случила на кастинг за фешън ревю. По думите й шефът й е отказал да взе участие в събитието заради обстоятелството, че била " прекомерно дебела “ и не се вписвала в посочените параметри.

За да взе участие в шоуто, планувано за декември, той й предложил да " отслабне, тъй че костите й да се виждат през кожата “.

" Изглеждам ужасно. Въпреки че качих няколко кг през последните няколко години, към момента съм слаба! Въпреки това, работата в тази промишленост ще ви накара да се почувствате като глупачка. Когато за първи път започнах да се занимавам с мода, страдах от хранително разстройство и менструацията ми изчезна за дълго време. Сега съм здрава, само че за тях е значимо да се придържат към стандартите. По дяволите тази работа “, показа момичето.

Видеото стана популчрно с 15,3 милиона гледания и 2,9 милиона лайкове. Потребителите бяха възмутени от историята на Гант.

" Радвам се, че приказваш за това на глас. Трябва да спрем този безпорядък ", " Бедните девойки. Много скърбя, че би трябвало да се справяте с такива неща ", " Жените не би трябвало да се сблъскват с такова отношение. Фактът, че цикълът ви е липсващ, ме кара да се ужася, " " Това е несъответстващо “, " Намери си работа, която ще те почита “, пишат потребителите

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР