Техник по аутопсия разкри любопитен факт покрай работата си. Джералд

...
Техник по аутопсия разкри любопитен факт покрай работата си. Джералд
Коментари Харесай

Какво става с пиърсингите на хората след смъртта им?

Техник по аутопсия разкри любопитен факт около работата си. Джералд Ледфорд разкри пред почитателите си в TikTok какво се случва с пиърсингите на хората, откакто починат.

Ледфорд постоянно дава отговор на въпроси на своите любопитни почитатели, един от които неотдавна го попита - какво се случва с пиърсинга по време на аутопсия.

„ Ами пиърсинга? Когато умра, желая да запазя всеки един пиърсинг на лицето и тялото си. Всички ли се отстраняват, или техниците по аутопсията ги оставят на място, с цел да могат хората да си останат с обичаните бижута?, " пита мъж.

По думите на Ледфорд, преви се по малко и от двете. Той обърна внимание, че има един съответен пиърсинг, който наложително се отстранява. Не е това, което си мислите.



„ Единственото, което вадя, е обецата на езика. Прави се, с цел да се уверим, че не е захапан или да няма опиати в задната част на гърлото, “ написа Ледфорд.

„ Така че в случай че имате обеца на езика, се маха наложително, само че не и на зърната, носа, ушите, веждите, интимните части…, “ добавя той.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР