TBI Bank, една от най-бързоразвиващите се phygital банки в Югоизточна

...
TBI Bank, една от най-бързоразвиващите се phygital банки в Югоизточна
Коментари Харесай

TBI Bank засилва присъствието си в Европа като навлиза на литовския пазар



TBI Bank, една от най-бързоразвиващите се " phygital " банки в Югоизточна Европа, оперираща главно в България, Румъния и с банкови действия в Германия, Швеция, Дания и Полша, публично навлиза и на литовския пазар.

Тази стъпка е част от цялостната тактика на банката, посредством която TBI ускорява своя цифров отпечатък в Скандинавия, Балтика и Централна Европа. Избраната посока се базира на стабилната позиция на компанията-майка на банката - 4finance, която има мощно наличие в района и към този момент е одобрена като един от водещите марки в цифровото кредитиране.

Тези постоянни страни с по-висок стандарт на живот оферират на TBI Bank опция за диверсификация на портфолиото във връзка с кредитния риск и рискa от централизация. Ето за какво, възползвайки се от експертизата и цифровите канали на 4finance, навлизането на литовския пазар е напълно естествената последваща стъпка за банката.

В Литва TBI Bank ще предлага онлайн потребителски заеми, без да отваря физически клон. По този метод банката освен ще разнообрази продуктовото си портфолио, предоставяйки на клиентите си повече финансови други възможности, само че и ще надгради позицията си на интернационален снабдител на банкови услуги.

" Възможността да оперираме в Литва е част от нашата тактика непрестанно да се развиваме, както и да засилим цифровото наличие на TBI в разнообразни страни на европейския пазар. По този метод навлизаме в Балтийския район, където синергията сред TBI Bank и 4finance ще подкрепи за даването на най-подходящите финансови услуги на нашите клиенти, " съобщи Валентин Гълъбов, ръководител на Управителния съвет на TBI Bank.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР