Стопкадър Нова ТвЕдна от популярните адреналинки в Господари на ефира“

...
Стопкадър Нова ТвЕдна от популярните адреналинки в Господари на ефира“
Коментари Харесай

Адреналинката Жана призна за сериозен здравословен проблем

Стопкадър Нова Тв

Една от известните адреналинки в „ Господари на ефира “ Жана се завърна на телевизионния екран и призна, че е имала огромен проблем със здравето.

Тя направи това като нов панелист в „ На кафе “, до момента в който  коментираше какво е научила от книгата за глокюзната гражданска война, която оказва помощ за вярно хранене и диети.



Именно в тази сфера се изява сега някогашната адреналинка.

Жана не скри, че е изяла с корицата тази книга, защото е показала интерес, само че в последна сметка си е направила извода, че всеки организъм е строго самостоятелен и работи по отношение на своята биохимия и микробиоми.

Тя е схванала за това, откакто се е подложила на режима, който се популяризира в книгата.



Брюнетката се върна обратно във времето и разкри, че когато се е хранела безсистемно и е била необразована и неразумна, си е предизвикала един много сериозен здравословен проблем, на който не е обърнала внимание и той е изкристализирал.

Преди година и половина тя схваща, че нейният панкреас не работи добре и не създава задоволително инсулин.

Аз бях в преддиабетно положение, без да има някаква симптоматика за това, призна Жана.

Когато прозрях това нещо и съчетах информацията в главата си от книгата за глюкозната гражданска война, се оказа, че много от нещата, които написа там, не са потребни сега за метода, по който работи моята органна система, добави по Нова Тв тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР