Тази година ще се отдаде заслуженото внимание и на клиента,

...
Тази година ще се отдаде заслуженото внимание и на клиента,
Коментари Харесай

Звездата на ФАРА е разчупена на две! „Разделяме, за да сме заедно“

Тази година ще се отдаде заслуженото внимание и на клиента, a посланието на фестивала е „ Работим дружно. Печелим дружно ".

Всяка година ФАРА отличава рекламните организации за сполучливо осъществени планове и креативен концепции. Тази година за първи път емблематичната статуетка звезда ще бъде безусловно разграничена на две . Едната част на премията ще бъде за организацията, основала плана, а другата - за клиента, одобрил концепцията и съдействал за нейната реализация. Добрите хрумвания сами по себе си не са задоволителни. Без присъединяване на клиента, изобретателните концепции щяха да си останат единствено хрумвания. Споделени би трябвало да бъдат освен напъните, само че и удовлетворението от постигнатите триумфи.

Фестивалът ФАРА се провежда от БАКА, а по традиция Агенцията на годината от предходното издание на фестивала спомага интензивно. Тази година това e Saatchi & Saatchi ( част от Publicis One). Ето какви са мненията на двете организации за новата идея на рекламния фестивал, малко откакто визията на новата статуетка към този момент е разкрита:

Николай Караджов , изпълнителен шеф БАКА, споделя по отношение на ФАРА‘18: „ В изданието на ФАРА тази година на фокус са сложени клиентите рекламодатели, които заслужават самопризнание наедно с рекламните организации. Работили интензивно в екип, двете страни построяват сполучливите си акции, основани на взаимно доверие и общи старания. "

„ Зад мощните акции стоят освен положителните хрумвания на организацията - не по-малко значимо е да имаш самоуверен клиент. Кампаниите, които съгласно нас заслужават да бъдат награждавани, постоянно са резултат от същинското партньорство сред организация и клиент. Затова и считаме, че е редно премията да бъде споделена. ", разяснява Георги Гавазов , ръководещ шеф на Saatchi & Saatchi:

" Тази година креативната идея на ФАРА излиза надалеч отвън рамките на връзката. Което, прочее, е нашата компетентност. ", добавя Константин Трендафилов , креативен шеф в организацията. „ Не сме търсили по-добър целофан от предния. Фестивалът се нуждаеше от освен това от опаковка. Нуждаеше се от своята последваща стъпка. Благодарение на доверието на БАКА и партньорската работа по тематиката, успяхме да открием тази последваща стъпка. Тази година ФАРА не е единствено трибуната на криейтивите. Тази година ФАРА стартира да отдава нужното на всички забъркани. Звездата към този момент се дели на две. Това е креативната идея. Останалото са билборди и детайлности. "

Все още имате време да заявите своята акредитация за фестивала до 5 юни на уеб страницата www.fara.bg . Вижте първата гала на ФАРА, награждаваща и клиент. Проследете борбата на креативните хрумвания. Вземете присъединяване в уъркшопи и лекции, водени от едни от най-хубавите интернационалните експерти. Основните сътрудници на ФАРА`18 са Фондация „ Пловдив 2019 - Европейска столица на културата " и Нова Броудкастинг Груп и Нет Инфо, подкрепящи за поредна година фестивала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР