Тъй като в момента шоу бизнесът се тресе от скандали,

...
Тъй като в момента шоу бизнесът се тресе от скандали,
Коментари Харесай

Нова бомба: сексуален тормоз и в музикалния бизнес

Тъй като сега шоу бизнесът се тресе от кавги, а музиката като част от сектора, не трябва да остава по-назад, там също беше хвърлена бомба.

Този път ударната вълна може да засегне и Никол Шерцингер, приятелката на българския тенисист Григор Димитров.

Вижте някои от най-шумните кавги в музикалния бизнес в галерията ни.

СКАНДАЛИ В МУЗИКАЛНИЯ БИЗНЕС

Кая Джоунс, някогашна участничка в известната група Pussycat Dolls, разгласи в профила си в Twiter, че тя и колежките й от известната в предишното група, не са били единствено певици. Тя написа:

„ Моята истина. Не бях в момичешка група. Бях част от затворен кръг за проституция. И, да, случи се да пеем и да бъдем известни. Докато всички, които ни притежаваха, правеха пари от нас. “

My truth.I wasn’t in a girl group. I was in a prostitution ring.Oh & we happened to sing & be famous. While everyone who owned us made the Щатски долар
— KAYA (@KayaJones) 13 октомври 2017 година

Кая твърди още, че всички девойки от групата били предлагани на изпълнителни продуценти от музикалната промишленост.

Основателката на групата, хореографката Робин Антин, остро осъди обвиняванията на Кая и сподели, че тя просто търси своите 15 минути популярност.

Изказването на изпълнителката несъмнено ще засегне останалите й колежки, като към този момент Никол Шерцингер, единствената от певиците от Pussycat Dolls, която съумя да направи сполучлива солова кариера, остава без реакция.

Папараци хванаха Гришо и Никол

Секс свадите надалеч не са непознати на музикалния бизнес. В последните няколко години той също беше разтресен от редица самопризнания на известни изпълнителки.

Една от тях беше известната изпълнителка Kesha, която направи завръщане след близо двегодишна пауза. Наложи се певицата да си вземе креативен отпуск, откакто подаде тъжба за систематичен полов тормоз и обезчестяване от страна на продуцента й.

Жертвите на Харви Уайнстийн (ГАЛЕРИЯ)

Kesha още твърдеше, че компанията, за която работи, е наясно с дейностите на музикалния й продуцент.
 Американската певица Kesha твърдеше, че е била подложена на систематичен полов тормоз. Американската певица Kesha твърдеше, че е била подложена на систематичен полов тормоз.
Друга икона на поп-музиката, която описа за сходен вид отношение, е Лейди Гага. След признанията на колежката й, майката на чудовищата описа история от началото на кариерата й, когато е била едвам на 19 години и е била изнасилена от музикален продуцент, по- възрастен с 20 години от нея.

Лейди Гага разгласява видео с българска национална ария

И тъй като няма по какъв начин публикация за полов тормоз да не загатва Харви Уайнстийн, ще ви покажем видео с една от най-недолюбваните дами в света на рока – Къртни Лав.

В свое изявление от 2005 година, когато публицист я пита какъв съвет ще даде на младите девойки, които желаят да се занимават с шоу бизнес, след леко съмнение Къртни дава отговор:

„ Ако Харви Уайнстийн ви предложения на празненство в хотел „ Четири сезона ", не отивайте. “

.@Courtney Love's advice in 2005: "If Harvey Weinstein invites you to a party at the Four Seasons, don't go. " pic.twitter.com/I1Zq0WvVNM
— HannahJane Parkinson (@ladyhaja) 14 октомври 2017 година

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР