Астролог със смразяващо пророчество: Остават броени седмици до Трета световна

...
Астролог със смразяващо пророчество: Остават броени седмици до Трета световна
Коментари Харесай

Астролог със смразяващо пророчество: Остават броени седмици до Трета световна война


Астролог със смразяващо знамение: Остават броени седмици до Трета международна война.

Индийският астролог Кушал Кумар сподели, че до Третата международна война остават броени седмици,

написа ndtv.com. „ 18 юни 2024 година, има най-силния планетарен тласък за започване на Трета международна война, макар че 10 юни и 29 юни също може да имат думата. “

Кумар от Панчкула се разказва като астролог, който предсказва международни събития. Според профилите му в обществените медии Кумар е ведически астролог, който употребява диаграми, показващи разположението на планетите, с цел да предскаже бъдещи събития.

По-рано астрологът Влад Рос назова датата,

на която ще бъде анулирано военното състояние в Украйна. Той сподели, че на 25 май 2025 година

Сатурн ще влезе в знака Овен. През този интервал може да има заледяване на пълномащабна война, защото Сатурн е най-мразовитата планета.

През същия интервал съгласно Рос може да бъде анулирано военното състояние в Украйна. „ Вярвам, че военното състояние в Украйна ще бъде анулирано през 2025 година, изключително в петия месец, изключително в случай че е 25 май, няма да предсказвам тъкмо, само че съгласно нумерологията съответствува с навлизането на Сатурн в знака Овен ”, сподели Рос в новата ви астрологична прогноза.
Според Кейси
Краят на света идва през 2036 година гласи знамение на именития Едгар Кейси, за който споделят, че са се сбъдвали повече от предсказанията му.

Слънцето ще потъмнее и Земята ще се разцепи на разнообразни места, а по-късно ще настъпи Апокалипсисът, гласи краят на пророчеството на Кейси.

Всъщност се спори за коя тъкмо година се отнася предсказанието,

тъй като цифрите на хилядолетието и столетието не са чути добре и в началото са мислели,

че идва тирада за 1936 година, само че след това са решили, че въпреки всичко е 100 години по-късно и наред е 2036 година

Тъй като още преди време тълкувателите на Кейси са считали по какъв начин въпросният апокалипсис ще бъде коренна смяна както на планетата,

по този начин и на човечеството, са приемали за вярна хипотетичната 1936-а. А това е годината, в която към този момент отпред на Германия са националсоциалистите на Хитлер и пробват да показват международното си владичество с олимпиадата в Берлин, в Испания Франко прави преврата и е разпалена гражданската война. Германия денонсира контракта от Локарно и окупира демилитаризираната Рейнска зона, проявявайки цялостен боен суверенитет. Сключва пакт с Япония.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР