Световното първенство по футбол без съмнение е най-големият спортен форум

...
Световното първенство по футбол без съмнение е най-големият спортен форум
Коментари Харесай

Великобритания и Ирландия предпочитат да вземат Европейското първенство пред Мондиала

Световното състезание по футбол без подозрение е най-големият състезателен конгрес в света, като даже Олимпийските игри към този момент не са в положение да се конкурират за публичното внимание с Мондиала. Но това идва и със съответните колосални вложения за организация. Именно затова Англия и Република Ирландия са решили да се откажат от взаимната си кандидатура за форума на ФИФА, а вместо това да концентрират всичките си сили в спечелването на семейството за Европейското състезание през 2028 година, научихме от dsport, базирайки се на английската преса.

Редица икономисти и политици от футболните асоциации на „ острова “ са стигнали до извода, че шампионатът на УЕФА може да излезе по-евтино и в това време да внесе в стопанската система задоволително доходи, които да си костват инвестицията.

Европейската футболна централа сложи краен период до 23 март 2022 година, в който претендентите могат да изпращат своите оферти, а на 5 април ще бъдат оповестени най-хубавите 4 предложения.

Англия е хазаин на Евро 96, когато Германия печели с 2:1 над Чехия, а през предходната година страната бе част от споделеното домакинство, което включваше още Русия, Дания, Шотландия, Германия, Нидерландия, Румъния, Унгария, Испания и Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР