Автомобилист беше похвален за това, че е дал ценен урок

...
Автомобилист беше похвален за това, че е дал ценен урок
Коментари Харесай

`Оправомощен шофьор подаде звуков сигнал на обучаемия - погрижих се да им дам урок`

Автомобилист беше окуражителен за това, че е дал скъп урок на " дееспособен " водач, откакто го е хванал да подава звуков сигнал на обучаем.

Шофьорът изясни по какъв начин са седели на червен светофар тъкмо зад учащ се водач, когато придвижването зад тях стартира да се натрупва. За страдание, учащият се лидер спря колата, когато се опита да потегли, когато светлината светна зелено, задържайки линията за втора поредност. В Reddit те споделиха: „ Спрях на светофар тъкмо зад учащ се водач и друга кола спря тъкмо зад мен. Тези светлини са известни в нашия регион с това, че са доста дълги и пропущат единствено три или най-вече четири коли едновременно.

„ След към минута очакване светофарът ни светна зелено. Обучаемият водач се опита да потегли и блокира колата им. Почти незабавно колата зад мен стартира да издава звуков сигнал за закъснението. " Знаейки, че обучаемият евентуално е бил комплициран от грешката, те се погрижиха да им обезпечат задоволително „ място за дишане ", с цел да се поправят за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР