Клиентите на Sky се призовават да поискат £140 отстъпка от

...
Клиентите на Sky се призовават да поискат £140 отстъпка от
Коментари Харесай

Феновете на Sky могат да поискат £140 отстъпка от 4K TV и Netflix пакет, ако бързат, тъй като сделката приключва скоро

Клиентите на Sky се приканват да изискат £140 отстъпка от 4K TV и Netflix пакет преди договорката да изтече тази седмица. Доставчикът на телевизия и широколентов достъп понижи £140 от пакета си Sky Glass и Netflix, който идва с 4K QLED UHD смарттелевизор.

Цените на Sky Glass TV към този момент стартират от £11 на месец със договорката, само че време изчерпва, с цел да вземе един, преди да завърши в 23:59 ч. в четвъртък (13 юни). Пакетът Sky Glass включва първокласни канали като Sky Atlantic – английският дом на House of the Dragon – и абонамент за проекта Standard with Ads на Netflix, който включва най-новите и най-великите заглавия като Baby Reindeer и Bridgerton.

Всички от това можете да се насладите на бляскав нов тв приемник Sky Glass с вградена звукова лента Dolby Atmos, който може да дойде в точния момент за еврото с опцията за бърза доставка на Sky. Със договорката 65-инчов тв приемник Sky Glass коства £21 на месец – еквивалентът на 70p дневно за 30 дни – до момента в който купувачите могат да изберат по-малки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР