Световноизвестното сопрано Соня Йончева ще покани по време на концерта

...
Световноизвестното сопрано Соня Йончева ще покани по време на концерта
Коментари Харесай

Соня Йончева търси млад талант

Световноизвестното сопрано Соня Йончева ще предложения по време на концерта си в родния Пловдив по-късно тази година един млад български артист, който ще извърши обичаната си песен. Йончева персонално ще прослуша всички, които й изпратят видео запис със свое осъществяване и малко показване на имейл [email protected] и ще избере един късметлия.

„ Щастлива съм, че ще открия за българската аудитория едно ново име, което напълно скоро ще разнася славата на нашите гласове по света. Знам какъв брой е значимо някой да те забележи и да ти подаде ръка при започване на кариерата “, сподели Йончева, която сега работи върху новия си албум за „ Сони Класикал “ в Женева. Подробностите към тавата се пазят в загадка. Очаква се записът да се появи до края на годината.

Програмата на най-успешната българска оперна звезда е запълнена до 2028-а. Въпреки пандемията, Соня Йончева е измежду най-търсените имена на световната сцена. Тя ще пее на 14 юли на Националния празник на Франция на Гала концерта пред Айфеловата кула, който ще бъде излъчен онлайн от най-гледания френски ефирен канал France 2.

На 19 юли Йончева е звездата в операта „ Травиата “, която ще бъде показана навън във Флоренция с сътрудници от ранга на Франческо Демуро и Лео Нучи, диригент е Карло Рици.

На 14 август сопраното е измежду звездите на 100 годишния празник на фестивала в Залцбург, където ще изнесе Ренесансов концерт.

След Австрия, звездата се завръща за няколко дни в България за огромния си концерт на 25 август в Античния спектакъл с оркестъра на Пловдивската опера под диригентството на Найден Тодоров. В програмата са включени творби на Верди, Пучини, Маскани, както и осъществяване – изненада, квалифицирано особено за родната аудитория.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР