Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев-Питбула обявява на

...
Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев-Питбула обявява на
Коментари Харесай

Питбула пуска на търг златния си медал от Световното в Русия в подкрепа на Младенчо

Световният първенец по кикбокс за експерти Владимир Вълев-Питбула афишира на търг златния си орден от Русия, а събраната сума ще бъде дарена за лекуването на варненското момченце Младенчо, за който тече благотворителна акция, написа boec.bg.

Ето и апела, който насочи Владимир Вълев:

„ Здравейте другари, пиша Ви с молба. Молба за живот, молба за вяра, тъй като на първо място би трябвало да бъдем хора! Предлагам на търг един от най-емоционалните моменти в живота си – златния орден от мача за международната купа от 2016 година в Русия.

Този от Вас, който подари най-вече положително и вяра, ще получи медала, персонално от мен на идното първо издание на веригата по кикбокс и муай тай „ Senshi “, което ще се състои на 23-ти февруари в Двореца на културата и спорта – ДКС, гр. Варна. Зрелището с присъединяване на най-хубавите български бойци ще стартира от 19:30, а 2 от срещите ще бъдат надлежно за Европейска и Интерконтинентална купа на WAKO PRO! "

Както е известно, 5-годишният Младен се ражда изцяло обикновено и крепко дете. Развива се добре, прохожда на време, стартира да изговаря своите първите думички, до момента в който един ден, когато става на година и половина, му се слага следващата ваксина Пентаксим в крачето. Малко по-късно стартират проблемите на детето, стартират да му се изкривяват крачетата, стартира да не може да стъпва, скоро по-късно стопира да се храни и приказва. Междувременно му е направена интервенция, която в допълнение утежнява положението му. Семейството е съкрушено. Последвали са голям брой прегледи и съвещания със експерти, като заключението е, че Младенчо е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия.

Не за първи път Владимир Вълев се включва с концепцията да помогне на детето. През 2015 година разгласи на търг ръкавиците си от професионална церемония вечер, а през 2016-а взе присъединяване в благотворителен шампионат.

" Борбата продължава! Нека бъдем съпричастни и посредством положителното да поддържаме вярата за Младенчо!

Моля всички другари да споделят, с цел да доближи до повече хора.

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОТ СЪРЦЕ! ", допълва Питбула.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР