Специализираната полицейска операция е осъществена след получен сигнал за действащ

...
Специализираната полицейска операция е осъществена след получен сигнал за действащ
Коментари Харесай

Сигнал за полицейско насилие при акцията срещу контрабандата на горива в Бургас

Специализираната полицейска интервенция е осъществена след получен сигнал за настоящ канал за контрабанда на горива и за предпазване на акцизни артикули в изключително огромни размери без позволение, съобщи БГНЕС.

В хода на интервенцията е формирано досъдебно произвеждане, по което са конфискувани голям брой материални доказателства. Всички осъществени дейности са докладвани за утвърждение в Окръжен съд - Бургас. Процесуално-следствените дейности по формираното досъдебно произвеждане не престават..

От Министерство на вътрешните работи Бургас оповестиха, че няма постъпили сигнали да полицейско принуждение, само че все пак е разпоредена вътрешна инспекция. В позиция до медиите се споделя:

„ Към момента в Министерство на вътрешните работи - Бургас публично не е постъпил сигнал за полицейско принуждение по отношение на арестувани лица. Въпреки това, на база изявления в някои медии, със заповед на Директора на ОДМВР - Бургас старши комисар Емил Павлов е разпоредена вътрешна инспекция по изнесените в медиите данни. В случай на открити нарушавания или превишаване на полицейските пълномощия чиновниците ще бъдат глобени дисциплинарно ”.

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че при акцията са конфискувани голям брой материални доказателства, както и автоцистерна. Образувано е досъдебно произвеждане, като за период от 24 часа по формираното досъдебно произвеждане има арестувани няколко лица.

От компанията упорстват за слагане на видеонаблюцение по време на полицейските арести.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР