Световният шампион по бокс при професионалистите в тежка категория Олександър

...
Световният шампион по бокс при професионалистите в тежка категория Олександър
Коментари Харесай

Реваншът между Усик и Антъни Джошуа вероятно ще се проведе в Саудитска Арабия

Световният първенец по бокс при експертите в тежка категория Олександър Усик ще даде реванш на британеца Антъни Джошуа, като срещата най-вероятно ще се състои в края на юни в Саудитска Арабия, заяви промоутърът на украинеца Александър Красюк в изявление за Sky Sports.

 

Усик победи Джошуа на стадиона на Тотнъм в Лондон през септември предходната година и заслужи шампионските колани във версиите WBA, WBO, IBF и IBO.

 

След съветската военна инвазия в Украйна в края на февруари той се прибра в родината си, с цел да взе участие в отбраната на страната си, което породи подозрения за провеждането на реванша.  През предходната седмица обаче, ESPN заяви, че дуелът въпреки всичко може да се състои, откакто украинският състезателен министър е дал позволение на Усик да напусне страната, с цел да се приготви за мача.

 

" В момента обсъждаме Саудитска Арабия като място за срещата. Разглеждаме и края на юни като възможното време за провеждането на дуела. Много неща ще зависят от това, какъв брой бързо ще се разберем и ще подпишем контракта. Хубавото е, че Усик към този момент е в Европа и стартира тренировки ", сподели Красюк.

 

Саудитска Арабия към този момент одобри мач за международната купа, като това се случи през 2019 година Тогава Джошуа завоюва реванша си с Анди Руис - младши. В последните години страната влага доста, с цел да одобри спортни събития, само че търпи и рецензии поради правата на индивида.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР