Капитанът на българския национален отбор по волейбол за мъже Алекс

...
Капитанът на българския национален отбор по волейбол за мъже Алекс
Коментари Харесай

Алекс Грозданов: Вижда се израстване след всеки мач

Капитанът на българския народен тим по волейбол за мъже Алекс Грозданов разяснява провалянето от Канада с 3:0 в Лигата на нациите и съобщи, че се надява отборът да е по-спокоен в идващия си мач.

" Играхме точка за точка и в трите гейма, за разлика от предишния мач. Не ни стигнаха в някои моменти да обработим добре топката, само че това е и поради опита, който ни липсва. Ние сме може би един от най-младите тимове ", разяснява Грозданов.

" Вижда се израстване след всеки мач. Борим се за всеки гейм, аз съм благополучен за това нещо. Надявам се в идващия мач да излезем още по-спокойни. Няма по какъв начин да се играе толкоз рисковано колкото в последните години. Лека бавно съумяваме да изпълняваме условия на треньора Бленджини, само че би трябвало още време ", сподели още националът след дуела.

Грозданов бе запитан за обстоятелството, че е капитан на България.

" Със сигурност за мен това е голяма чест, веселя се доста. Но главният фокус на целия отбор е работата и това важи и за мен. Всеки би трябвало да работи, да си оказваме помощ един на различен в тежките моменти ", отговори той.

Капитанът на националния тим разяснява и идващия съперник на българския отбор - Съединени американски щати.

" Гледахме последните им два мача. Със сигурност ще се получи добър дуел. Те също са млад тим като нас и имам вяра, че ще се получи един от най-интересните мачове тук в Анталия ", съобщи Алекс Грозданов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР