Капитанът на българския мъжки национален отбор по волейбол Алекс Грозданов

...
Капитанът на българския мъжки национален отбор по волейбол Алекс Грозданов
Коментари Харесай

Алекс Грозданов: Надявам се в следващия мач да излезем още по-спокойни

Капитанът на българския мъжки народен тим по волейбол Алекс Грозданов разяснява загубата от Канада с 0:3 в Лига на нациите и разгласи, че се надява съставът да е по-спокоен в идващия си мач.

" Ирахме точка за точка и в трите гейма за разлика от предишния мач. Не ни стигнаха в някои моменти да обработим добре топката, само че това е и поради опита, който ни липсва ние сме може би един от най-младите тимове ", сподели Грозданов.

" Вижда се израстване след всеки мач борим се за всеки гейм, аз съм благополучен за това нещо. Надявам се в идващия мач да излезем още по-спокойни. Няма по какъв начин да се играе толкоз рисковано колкото в последните години. Лека бавно съумяваме да изпълняваме условията на треньора Бленджини, само че би трябвало още време ", добави националът.

Запитан за обстоятелството, че е капитан на България, Алекс Грознанов отвърна: " Със сигурност за мен това е голяма чест, веселя се доста. Но главният фокус на целия отбор е работата и това важи и за мен. Всеки би трябвало да работи, да си оказваме помощ един на различен в тежките моменти. "

По мотив идващия противник на българския отбор, Съединени американски щати, Грозданов показа: " Гледахме последните им два мача. Със сигурност ще се получи добър дуел. Те също са млад тим като нас и имам вяра, че ще се получи един от най-интересните мачове тук в Анталия. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР