Дупничанка се оплака от поредното наводняване на улиците около дома

...
Дупничанка се оплака от поредното наводняване на улиците около дома
Коментари Харесай

Ако ще и Обама да ни е кмет, тук при всеки дъжд се наводняваме СНИМКИ

Дупничанка се оплака от следващото наводнение на улиците към дома й. Тя счита, че макар сигнализирането на казуса, той надали ще бъде решен.

" Ако ще и Обама да бъде кмет, нещата няма да се трансформират, за жалост. Това е ул. " Клокотница " и ул. " Русалка ", които при всеки дъжд малко по-силен / не споделям пороен, а по-силен! / се наводняват. Трябва да се въплатим в Ной, с цел да излезе някой от съседите и да вдигне шахтите, които или са запушени и затлачени от тиня, или са толкоз мънички за количеството вода, която се излива. Този сектор от кв. " Горна махала " е най-ниската точка, водата от високите елементи постоянно се събира тук. Стича се безусловно, като река. Винаги се дават обещание едни огромни неща, само че в никакъв случай не се реализират. Оставям този материал за бъдещите кандидат-кметове и следващото им заричане.Успех! Ние сме търпеливи хора и ще чакаме, ще си чистим дворовете от затлачената тиня и вода. ", изясни Йоанна Тенева.

Жената е добавила и изображенията от наводнените сектори.





Някои нейни съграждани показаха, че кметът не дава отговор за времето и стихиите, само че за почистването на шахтите няма опрощение.

Други се майтапиха, че скоро ще има съревнование по кану каяк.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР