Александър Томаш излезе с официално обръщение към феновете на Локомотив

...
Александър Томаш излезе с официално обръщение към феновете на Локомотив
Коментари Харесай

Томаш: Аз все още имам действащ договор с Локомотив и ще продължа да го изпълнявам

Александър Томаш излезе с публично послание към почитателите на Локомотив Пловдив, откакто стана ясно, че след среща със притежателя на клуба Христо Крушарски е решено той повече да не води тима.

" Скъпи Локомотивци, почитатели на обичаната игра,

Честит празник на Славянската книжовност и просвета!
 Официално: Локомотив (Пловдив) освободи Томаш!
Официално: Локомотив (Пловдив) освободи Томаш!

Косьо Мирчев и Христо Колев ще водят " смърфовете " против ЦСКА

Искам да се обърна към Вас, с цел да внеса изясненост към новината за раздялата ми с Локо Пд, която на 23 май 2024-та година се появи в медиите, а по-късно бе доказана посредством публично известие от клуба.

Няма да влизам в детайлности към случилото се на срещата сред мен и господин Христо Крушарски. За мен това бе мъжки диалог, на който всеки изрази своето мнение и визията за бъдещето на Локомотив Пловдив.

Всеки от нас има своята истина и може би гледа обстановката от друг ъгъл и точно заради тази причина аз ще продължа да бъда до дъно правилен и предан към вас, управлението на клуба, играчите, ветераните на отбора и институцията " Локомотив ", и няма нито да се извинявам, нито да пробвам да натрупвам дивиденти.

Всичко, което съм направил в тези 25 месеца, в които съм на " Лаута ", съм го направил само и единствено в името на Локомотив. Работил съм и не преставам да работя за черно-бялата идея. Когато подписах моя контракт преди повече от 2 години дадох обещание отдаденост и професионализъм. И ще спазя своето заричане.
 Скандал в Пловдив! Томаш завърши с Локомотив след кавга с Христо Крушарски
Скандал в Пловдив! Томаш завърши с Локомотив след кавга с Христо Крушарски

Конфликтът сред страните е ескалирал през днешния ден

Аз към момента имам настоящ контракт с Локомотив Пловдив и ще продължа да го извършвам, до момента в който не бъде преустановен.

С Уважение:

Александър Томаш ", написа експертът във Facebook.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР