Световният шампион на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа

...
Световният шампион на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа пак отсвири Кобрата

Световният първенец на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа още веднъж обърна тил на Кубрат Пулев. Британецът, който към момента не е удостоверил публично, че желае да се боксира с Кобрата пред празни трибуни на стадиона на Тотнъм на 25 юли, изреди шест имена, които счита за почтени да се изправят против него на кръга. Сред тях обаче липсва това на най-хубавия български боксьор при експертите и кандидат №1 на IBF.

“Има шестима боксьори, с които бих се бил на драго сърце. Усик, Уайлдър, Фюри, Ортис. Кой още? Смятам, че това са по-голямата част от тях. Адам Ковнацки, Джарел Милър, това е задоволително, разяснява Ей Джей пред “Скай Спортс”.

Освен Кубрат Пулев британецът пропусна и Дилиън Уайт - един от най-напиращите да се изправят против него. Двамата се срещнаха в Лондон през 2015 година, когато Костотрошача бе нокаутиран в седмия рунд. Други имена на английския бокс, които сега стават все по-актуални - Даниел Дюбоа и Джо Джойс, също не са измежду мечтаните противници на международния първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР