Световна хуманитарна организация със седалище във фаянсовите заводи на Каспичан

...
Световна хуманитарна организация със седалище във фаянсовите заводи на Каспичан
Коментари Харесай

Борисов и Ал Йорданов спечелиха награда за антитела

Световна филантропична организация със седалище във фаянсовите фабрики на Каспичан разгласи премия за антитела в битката с корона-вируса. 
Първите двама наградени за особени заслуги и антитела в битката бяха министър-председателят Бойко Борисов и евродепутатът от ГЕРБ-СДС-ЕНП Александър Йорданов. 
Двамата лауреати лъснаха като фаянс на церемонията на награждаването, на която с изключение на тях участваха няколко бидета, фаянсови миди и финансови стрии. 
Лауреатите получиха по едно фаянсово чекмедже. 
Борисов и Йорданов неотдавна се излекуваха сполучливо от корона-вирус, с което потвърдиха за себе си и света, че здравната система на България работи съвършено. Те се лекуваха в условия, недотам налични за елементарните българи, само че в последна сметка всичко е въпрос на антитела. 
В приветственото си слово министър-председателят сподели, че спортът от дълго време е трябвало да се насочи към образуването на антитела, както и самият Борисов е давал образец през годините с кариерата си на скатавка в каратето, тупалка в тениса и тюфлек във футбола. 
Борисов даде обещание на фаянсите в Каспичан, че ще направи и кариера в художествената гимнастика, единствено и единствено да се утвърди като доайен на антителата. 
Борисов заповяда и на Ал Йорданов да започва кариера в художествената гимнастика и остарелият седесар незабавно стартира подготовката си за ансанбъл от антитела с обръчи от порциони и лоени топки. 
Александър Йорданов даде обещание да се усъвършенства и в връзката на махленско равнище, с което провокира възторг измежду околния фаянс, който се нацепи от екстаз. 
***
По-късно Борисов нацепи няколко кубика дърва с антителата си, реши половин водна рецесия и сътвори две други. 
А пък антителата на Александър Йорданов написаха Манифест на волската кожа и Антитеза на прекомерната морална сензитивност. 
Йорданов изясни за нашите читатели, че му е писнало от хора, които се преструват на морални като някакви принцеси с грахови зърна. 
" Стига с това двуличие! - възнегодува той. - Има хора, които прекомерно се халосват по морал и всякакви там тънкости. Аз съм сериозен политически мъж и не одобрявам такава форма на разговор. Аз виждам разговора по напълно различен метод. Когато артикулирам политическа теза, това е овален камък по скат. Не понасям други форми на разговор, с изключение на когато беседвам с Бойко Борисов или различен някой притежател на задоволително обли антитела. "
След това евродепутатът изпъшка, само че не като Бай Ганьо, а като Щастливец свръхтежка категория. 
***
Късния следобяд някъде в България се организира загадка гала с награди за неразпространение на ковид в заводите на  " Фолксваген - България ". Аналогични тържества се организираха и в други анти-предприятия като Хюндай, Тесла, Техпарка и Китайското хъбче, само че най-буйно беше в Седми реактор на АЕЦ " Козлодуй " и в " Белене " - в тези точки на българската стопанска система и енергетика няма нито един болен от ковид, регистрираха статистици, кибици, анализатори, хороскопаджии с бутици в Барселона и антроположки със слаб ангел.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР