Странно явление предизвика невиждана паника в Замбия тези дни. Мистериозна

...
Странно явление предизвика невиждана паника в Замбия тези дни. Мистериозна
Коментари Харесай

Демонично създание се появи на небето в Замбия

Странно събитие провокира невиждана суматоха в Замбия тези дни. Мистериозна човешка фигура се появи на небето и накара локалните жителите да настръхнат от смут. Мнозина виждаха в тялото зла прокоба, а други го сравняваха с чудовища от разнообразни филми.

Хуманоидната фигура се е появила над търговски център в Котуе. Споредла информацията тя е била дълга към стотина метра и е остана на небето половин час. През това време е била видяна от голям брой изплашени хора, които даже са я снимали.

Появата на образуванието провокира голям интерес в интернет, защото мнозина видяха в небесната фигура диментор - страшилище от филмовата поредност за Хари Потър. Дименторите са демонични създания, които се отличават с великански размери.

Тя нямат очи, само че имат уста, посредством която се хранят с душите на своите жертви. И до момента в който някои се майтапиха с фигурата, други бяха същински изплашени. Немалко замбийци съзряха в нея заплаха и поличба.

Беше много ужасно. Някои хора видяха в него божествена интервенция, само че повече се изплашиха и се прибраха по домовете си, описват очевидци.

И до момента в който феновете на окултното преглеждат явлението по какви ли не способи, учените не са чак толкоз разчувствани от фигурата. Те считат, че тя в действителност е била построена от облаци и позволяват, че фотосите, на които участва, а са в допълнение обработени с Фотошоп.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР