може да доведе до това да няма плащане по ПВУ,

...
може да доведе до това да няма плащане по ПВУ,
Коментари Харесай

Атанас Пеканов разочарован от пехливанските борби в Народното събрание

може да докара до това да няма заплащане по ПВУ , само че по-вероятно ще получим половината пари. Това предвижда пред БиТиВи Атанас Пеканов, заместител министър-председател по ръководство на европейските средства в държавните управления на Стефан Янев и Гълъб Донев.

Не е най-правилното отхвърлянето на тези стъпки, счита той. Трябвало е да се вкара понятието енергийно небогати , по мнението ми. Кабинетът " Денков " нищо не направил в тази посока , съгласно Пеканов. Това стопира да се вкара либерализацията, добави той.

От една страна аз поддържам Зелената договорка, посочи Пеканов, само че прекомерните упоритости спъват напредъка на Европа. Не мога да бъда оптимистичен за ПВУ след последната година , сподели той.

Трябва ни европейски суверенитет, разяснява още Атанас Пеканов. Нужен е и прочут суверенитет и на обособените страни, съгласно него. Трябва да сме дейни в Европейски Съюз, по мнението му. Вероятно посредством 2026 година ще влезем в Еврозоната , съгласно прогнозата на Пеканов.

Рано или късно ще покрие критериите, безапелационен бе той. Всяка година закъснение е загуба, по думите му, само че не би трябвало да си слагаме нереалистични упования. Той е отчаян от пехливанските битки в Народно събрание.
 Румен Радев настоя пред енергетиците за самостоятелност на системата
Румен Радев настоя пред енергетиците за самостоятелност на системата

Развитието на българската енергетика не би трябвало да се основава на стихийни решения, показва президентът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР