Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, е напълно

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, е напълно
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Силният е силен тогава, когато падне и успее да стане

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, е изцяло уверен във опциите на своите футболисти и има вяра, че „ алените “ ще стигнат до финала на шампионата за Sesame Купа на България.

На ½-финалите ЦСКА 1948 се изправя против Локомотив София, като в първата среща „ алените “ взеха задатък след победа с 3: на стадиона в квартал „ Надежда “. Реваншът е плануван за 10 май, сряда, от 19:00 часа в Бистрица.

„ Мина първото полувреме на полуфинала, а на следващия ден е второто. И двата тима желаят да продължат напред, само че аз съм уверен във опциите на нашия тим. Трябва да подходим още един път съществено и да създадем решаващата крачка, с цел да се класираме на край “, съобщи той.

ЦСКА 1948 завоюва първия мач против Локомотив с 3:2, само че по-късно влезе в неприятна серия от три кръга в шампионата без победа.

„ Когато не побеждаваш, а имаш високи упоритости, не е добре. Хубавото е, че точковата разлика с четвъртия се резервира, само че това не ме успокоява. Извадихме си поучения от последните мачове и гледаме напред. Вярвам, че на следващия ден ще видя хубавото лице на нашия тим “, продължи Янчев.

В последния мач „ алените “ паднаха с 0:1 от Славия, а на следващия ден ще бранят гол преднина против столичния Локомотив.

„ След загуба настроението постоянно е по-ниско, само че мощният е мощен тогава, когато падне и успее да стане. Тук е моментът да реагираме и да покажем желанието ни да играем край. Голът задатък си е гол задатък, само че нищо не е решено “, сподели още някогашният халф на ЦСКА.

„ Чочев е изцяло подготвен и тренира. Той записа малко време на терена в последния мач. Мога да разгадавам и на него, и на Карагарен. За страдание, не съм окуражен за завръщане на Бидунга до края на шампионата. Ако го направи, това ще бъде същинско знамение “.

„ Всичко може да стане след края на сезона. Има си управление, което в случай че не е предостатъчно, може да вземе ограничения. Не се тормозя. Един треньор постоянно е подвластен от резултатите и от своите работодатели. Никой не ми е поставял ултиматум. Всекидневно имам диалози с управлението. От седем дни в седмицата, в шест беседвам с управлението. И като бием, и като паднем, нашите диалози не престават “, сподели още Янчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР