Сватбеният пръстен на принцеса Кейт споделя сладка странност като тази

...
Сватбеният пръстен на принцеса Кейт споделя сладка странност като тази
Коментари Харесай

Сватбеният пръстен на Кейт Мидълтън споделя сладката странност, която е сходна с Меган Маркъл и покойната кралица

Сватбеният пръстен на принцеса Кейт споделя сладка чудноватост като тази на Меган Маркъл и починалата кралица Елизабет II.

Трите пръстена – и тези на всички кралски булки през предишния век – са направени от едно и също самородно злато от избрана мина в Гуинед, Северен Уелс.

Традицията стартира през 1923 година, когато лейди Елизабет Боус -Лион, кралицата-майка, се омъжи за херцога на Йорк и от този момент всички брачни халки за кралски булки са направени от злато в златната мина Clogau St. David's, историческо място, което се счита за най-голямата златна мина в Обединеното кралство продуцент. Клогау, който към този момент има " дълга и славна история " с английското кралско семейство преди 20-те години на предишния век, сподели, че златото ще символизира брака на кралицата майка и херцога на Йорк.

Годежният пръстен на принцеса Кейт, който коства близо £400 000, преди този момент е принадлежал на принцеса Даяна. Обществената информация за брачната халка на Кейт обаче е надалеч по-оскъдна.

У...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР