Моли-Мей Хейг отвърна на критиците, които я заклеймиха, че е

...
Моли-Мей Хейг отвърна на критиците, които я заклеймиха, че е
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг отвърна на критиците, след като излетя на фона на слуховете за раздялата на Томи Фюри

Моли-Мей Хейг отвърна на критиците, които я жигосаха, че е резервирала полет на Ryanair за кокошкарството на сестра си Зоуи. Бившата звезда на Острова на любовта, 25, почерпи по-голямата си сестра, 27, и нейните другари с първокласна мини отмора в Ибиса, където отседнаха в плюшена вила.

Въпреки това, решението да лети с нискобюджетната самолетна компания Ryanair провокира непредвидена реакция в обществените медии.

Във видеоклип Моли-Мей обърна внимание на рецензиите, признавайки, че се усеща като " не може да завоюва “, защото хората постоянно ще намерят какво да разясняват. Тя разкри, че е получила толкоз рецензии, че е резервирала полета на Ryanair, колкото и за наемането на частен аероплан, което я остави озадачена.

„ Хората приказват за това по какъв начин са считали за полуда, че съм резервирал сестра ми Полетът на Ryanair, с цел да я вземе на нейния кокошки, те са като „ Не мога да допускам, че Моли е резервирала полет на Ryanair за нея и приятелите на сестра й, когато няколко седм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР