На 4 юли гласоподавателите ще бъдат помолени да решат дали

...
На 4 юли гласоподавателите ще бъдат помолени да решат дали
Коментари Харесай

„Торитата на Риши Сунак ще претърпят пагубна кампания и ще загубят от лейбъристите“

На 4 юли гласоподавателите ще бъдат помолени да решат дали Кийр Стармър или Риши Сунак е най-хубавият човек за ръководство на страната.

По данни от първите 24 часа на предизборната акция това даже не е съревнование. Торите започнаха тъмно с напоената с дъжд тирада на господин Сунак на Даунинг Стрийт.

Това беше последвано от признанието на министър-председателя, че е малко евентуално неговият водещ проект за Руанда да влезе в действие преди изборите, до момента в който наследеният му план за възбрана на тютюнопушенето е изминал парламентарното време.

Оказа се също по този начин, че торите са изпратили един от своите съветници на предизборно събитие, с цел да може да задава въпроси на господин Sunak patsy. За да приключи един катастрофален ден, склонният към гафове министър председател по-късно попита уелските гласоподаватели дали чакат с неспокойствие еврото, без да осъзнават, че Уелс даже не се е класирал за тях. Като се има поради какъв брой некомпетентни са били торите в офиса, евентуално не е изненада, че са също толкоз некомпете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР