Палестинци бяха ранени в четвъртък, докато израелските войски обстрелваха училище,

...
Палестинци бяха ранени в четвъртък, докато израелските войски обстрелваха училище,
Коментари Харесай

Приютили се палестинци, ранени, след като израелските войски обстрелваха училище в Газа

Палестинци бяха ранени в четвъртък, до момента в който израелските войски обстрелваха учебно заведение, където хората се укриваха в северната част на Газа.

Атаката в Бейт Ханун се случи посред се притеснява, че бойците на Хамас са се прегрупирали в някои от най-опасните региони на Газа. Броят на ранените на бежанците в учебното заведение ал-Шава, където хиляди са се отдръпнали, не е прочут.

Това беше вътрешно военно следствие на гибелта на индийски чиновник на Организация на обединените нации, погубен на 13 май в Автомобилът, маркиран от Организация на обединените нации, разкри, че служащият е бил погубен от израелски войски. Смъртта е настъпила в Рафа макар стягането на насоките по отношение на отношението на израелските отбранителни сили към филантропичните транспортни средства и служащите.

Но изследването, което заключава, че транспортното средство е било обстрелвано и по-късно ударено с гранати, допуска, че е било неразрешен път без съгласуваност с IDF. При нападението е ранен и йордански служащ.

Това последва гибелта на седем филантропични служащи от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР