Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел защити опустошения

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел защити опустошения
Коментари Харесай

Тухел: Няма да се извинявам заради начина, по който изглеждахме

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел отбрани разрушения си от травми тим, който през вчерашния ден игра много едва, само че въпреки всичко с много шанс измъкна победа с 1:0 над Република България Лайпциг в Шампионската лига.

Нападателите Килиан Мбапе и Неймар, който вкара победния гол от дузпа, таман се върнаха след травми. Но и двамата бяха надалеч от най-хубавото, на което са способни. Все отново резултатът даде преимущество на парижани пред Лайпциг в борбата за 2-о място в група Н.

" Преди мача от Лига 1 през предишния уикенд против Монако, ние имахме приблизително по седем играчи на мач, които липсваха заради травми. Неймар през вчерашния ден влезе играе, без да има мачов темп, (Марко) Верати игра без подготовка в деня преди срещата ", добави германецът.

Неймар игра половин час едвам против Монако преди няколко дни, до момента в който Верати след 9 пропуснати мача поради контузия на бедрото, се появи най-после.

Пари Сен Жермен също по този начин беше без контузените Maуро Икарди, Тило Керер, Хуан Бернат и Юлиан Дракслер, а също по този начин и поради санкции Преснел Кимпембе. Френските първенци за момента наподобяват надалеч от претенциите си, само че най-малко имат преимущество в директните дуели, откакто паднаха 1:2 при гостуването на Република България Лайпциг.

" В Лайпциг ни липсваше малко шанс, който в този момент ни се върна ", сподели още Тухел. " Играхме с доста сърце, като колектив и победихме. Няма да се оправдавам поради метода, по който изглеждахме.

Следващият противник на парижани е водачът Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " на 2-и декември, до момента в който германците ще гостуват на Истанбул Башакшехир.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР