Старши треньорът на Етър Красимир Балъков прие с усмивка загубата

...
Старши треньорът на Етър Красимир Балъков прие с усмивка загубата
Коментари Харесай

Бала: Нямаше как да откажа на тима, който ми даде толкова много

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков одобри с усмивка загубата с 3:4 от полския Лех (Познан) в контролна среща, играна по време на лагера в Турция. След провалянето Бала за прощален път съобщи, че нито за момент не се е замислил дали да се притече на помощ, или не, на обичания си тим. Легендарният футболист не се заблуждава и призна, че го чака здрава работа и доста тежка пролет в Първа професионална лига.

" Добра другарска среща. По-важното е, че видях усърдие в моите момчета. Чака ни обаче доста работа. Търсим още един футболист, който да ни укрепи. Ако е допустимо, ще го вземем. Но като цяло това е на 90% тимът, с който ще се представим напролет ", съобщи след дуела старши треньорът на Етър, който похвали новото попълнение - юношата на Барселона Аласане Мане.

" Не бих отказал на Етър в подобен миг. За всеки различен тим бих се замислил, само че не и за този, който ми даде толкоз доста. Наясно съм, че когато се намираме в ситуацията, в което сме сега, е допустимо да има противен край, само че аз персонално нямам доверие в това. Имидж? Какво значи имидж? Хората, които ме познават, не биха си трансформирали мнението за мен според от резултатите, които реализираме с Етър ", сподели още Бала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР