Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се готви да сложи края

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се готви да сложи края
Коментари Харесай

Клоп: Ще помня всеки ден от престоя си в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се готви да постави края на интервала си в славния британски клуб, като разгласи, че няма да не помни нито един от дните, в които е бил на " Анфийлд ", съобщи Ройтерс.

" Десетилетие в живота ти е прекалено много време, само че няма да не помни нито един ден от това време, тъй като открих най-хубавите хора и най-хубавия клуб, който в миналото можеше да си показва ", сподели германецът на конференцията си преди мача с Уулвърхямптън. Това ще бъде неговият 491-ви и финален мач, отпред на " алените ".

Ще бъде прочувствена разлъка сред почитателите на Ливърпул и индивида, който оказа помощ за трансформацията на клуба и завоюва седем огромни трофея, измежду които Шампионската лига и шампионската купа в Англия.
 Ливърпул се разпада! Двама напущат клуба след края на сезона
Ливърпул се разпада! Двама напущат клуба след края на сезона

Ето кои

Клоп разгласи през януари, че това ще бъде последният му сезон в клуба, защото към този момент няма сила.

" Беше най-интензивната седмица в живота ми, споделих " сбогом " на толкоз доста хора. Не можем да се преструваме, че беше естествена седмица ", добави мениджърът.

" Аз съм прагматичен човек, след мача с Уулвърхямптън стартира ваканцията. Знаем, че всичко ще бъде друго. Никога не е хубаво да казваш " сбогом " и има горест, само че имахме ужасно време ", сподели още той.

Запитан за предишното си, Клоп съобщи, че не съжалява за нищо, макар че тимът два пъти изпусна шампионската купа, като остана единствено на точка зад Манчестър Сити. " Абсолютно съм окей. Знам, че можеше да спечелим повече, само че не мога да трансформира това. Да изпуснеш купата за точка не е хубаво прекарване, само че демонстрира, че в действителност си добър ", сигурен е треньорът.

" Не можем да създадем нищо друго или по-добро. Три пъти бяхме на край на Шампионската лига, което е ужасно. Няма да бъда по-щастлив, в случай че си мисля, че е можело да създадем повече. Дали някой различен щеше да се оправи по-добре? Вероятно, само че аз не можах. За останалото ще съдят хората, само че съм сигурен, че бяхме безусловно окей ", счита Клоп.

" Хората те харесват, до момента в който ги разочароваш, само че аз не мисля, че сме ги разочаровали ", добави германецът.

" Имах толкоз имейли и писма през последните месеци. Ако би трябвало да отговоря на всички тях, ще ми отнеме време до 2028, тъй че се оправдавам, че не мога да отговоря. При четенето на някои писма избухнах в сълзи, като осъзнах какъв брой огромна значение има клубът за някои хора ", призна Юрген Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР