Илиан Илиев подписа нов контракт с Българския футболен съюз, който

...
Илиан Илиев подписа нов контракт с Българския футболен съюз, който
Коментари Харесай

Официално: Илиан Илиев ще води едновременно националния отбор и Черно море

Илиан Илиев подписа нов договор с Българския футболен съюз, който му разрешава да продължи да съвместява работата си като народен селекционер и ментор на Черно море след 1 юли. Договорът с националния отбор остава до 2026 година Новото съглашение бе подписано преди утрешната другарска среща със Словения, в Любляна.

Варненецът застана отпред на " лъвовете " на 1 ноември 2023 година, като под негово управление тимът записа пет мача до момента, в които не е позволил нито една загуба. Дебютът на Илиев бе в евроквалификацията с Унгария в София, приключила 2:2. Последваха срещи със Сърбия (2:2), Танзания (1:0), Азербайджан (1:1) и Румъния (1:1).

" Израстването на тима под управлението на Илиан Илиев е очевидно за всички. Убедени сме, че той е точният човек ", разгласи президентът на БФС, Георги Иванов.

" Още при представянето ми споделих, че бях задължен да дойда и да оказа помощ на националния тим. Основната ми цел е да вдъхнем по-голямо самочувствие на футболистите, тъй като те качествата си ги имат. Смятам, че вървим в вярната посока ", разяснява самият Илиан Илиев.

През есента България ще се изправи против Беларус, Люксембург и Северна Ирландия в шампионата Лига на нациите.
 Изпълнителният комитет на БФС се събира за съвещание на 11 юни
Изпълнителният комитет на БФС се събира за съвещание на 11 юни

Ето какви са точките в дневния ред
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР